Huawei, den nye gigant på markedet

Nu om dage er smarttelefoner ved at være den helt store ting. Stort set alle og enhver har en, og det er nemt at se hvorfor. De tillader os nemlig at gøre ting, som vi aldrig før troede, ville være muligt. Kunne du forestille dig, at forklare nogen for 50 år siden at du vil have et lille rektangel i din lomme, som kan ringe til mennesker over hele jorden, forbinde dig til et verdensnetværk (trådløst!) og endda sågar spille små computerspil. Alt i en maskine, der var mindre end et TV? De havde nok brændt dig for at være en heks, og det er egentlig også forståeligt for ingen kunne forudsige hvor fantastiske vores telefoner er blevet.

Huawei

Selv Tv-serien Star Trek som altid legede med hvordan vores gadgets ville være i fremtiden forudså kun, at vores mobiltelefoner ville have skærme man kunne se hinanden på, ikke at de også kunne alle de andre ting de kan. Det er så også kun forståeligt at nu, hvor smarttelefonimarkedet er ved at eksplodere så meget, at der kommer flere og flere giganter på scenen. Den vi er kommet for at tale om i dag kender du sikkert allerede, og det er naturligvis giganten Huawei.

Huawei, den nye spiller

Okay, Huawei er faktisk overhovedet ikke et nyt firma men har faktisk været på banen siden helt tilbage fra 1987. Det gør altså Huawei 29 år gammel. Men man skulle næsten tro, at det var et nyt firma for det er som om de kom på det danske mobiltelefonimarked på ingen tid. Det var lidt fra den ene dag til den anden at mobilfirmaet eksploderede på den danske scene med deres fantastiske produkter og lave, lave priser. Man kunne derfor godt fanges i at tro, at firmaet er en ny spiller på banen. Men der er dog nogle fordele ved at være et lidt ældre firma, det ville folkene bag Huawei sikkert også selv argumentere for. De har nemlig en viden nu som mange andre firmaer der lige er opstået ikke har, og de har en erfaring inden for feltet. Det er vel også derfor, at de kunne komme ind på telefonimarkedet så hurtigt og tage så stor en andel af markedet. Du kender sikkert mindst en person som har en af deres telefoner, også på trods af, at de måske ikke er lige så store som deres konkurrent Apple Computers. Men i modsætning til Apple laver Huawei stort set altid fantastiske produkter.