Få andre til at lave din SEO analyse

Utrolig mange kan i dag ikke finde ud af at lave deres egen SEO analyse, hvilket har betydet at et nyt marked er opstået på grund af den høje efterspørgsel der har været efter at komme højt på første side på googles søgemaskine.

Nemlig virksomheder som tilbyder at lave en SEO analyse af din hjemmeside. Med en SEO analyse kan du finde alle de fejl og ulemper som trækker din hjemmeside ned i googles egen søgemaskine.

En SEO analyse kan dog indeholde alt fra himmel og jord – og hvordan ved du at du får noget ud af den analyse som firmaet du har ansat, rent faktisk laver?

En SEO analyse kan indeholde mange detaljer

Ja, en SEO analyse er alt fra himmel og jord. Dog plejer den at indeholde nogle helt fundamentale krav, der kan få din hjemmeside til at ramme forsiden på googles søgemaskine i en raketfart.

Det første er at de tjekker din webarkitektur – Det kan fx. være den måde som dine links er bygget op på. Det kan også være at du kunne lave undersider eller lignende.

Det næste en SEO analyse kan indeholde er analyse af de tekster du har stående på din hjemmeside. Det er både om du har brugt overskrifter, eller hvordan din HTML er bygget op i teksterne.

Det tredje er at de tjekker dit link building – Har du nogle link på din side som fører hen til en fejl, eller måske en side som ikke eksistere mere? Har du nogle dårlige backlinks? Forslag til linkkataloger du kan melde dig ind i?

Store virksomheder ved dog at de kan blive udkonkurreret af små startups og har derfor ofte inkluderet flere goder ind i deres SEO analyse. Dette kunne for eksempel være forslag til forbedringer af din SEO udover det ovennævnte.

Det kræver sin mand for at blive ekspert i SEO. Retningslinierne ændrer sig konstant og du skal derfor være opdateret på at du overholder hver evig eneste detalje, ligesom du skal holde øje med alle dine links.
seo analyse
Har du ikke tid til ovenstående eller hellere vil bruge din tid på noget andet, kan du ansætte nogle andre til at lave en SEO analyse (Også kaldet en SEO rapport) hvor du vil få din SEO optimeret så du har en større chance for at ramme toppen af søgemaskinen.

Hvad en SEO rapport indeholder kan variere fra firma til firma.