yousee

Den nye iPhone8 har mange smarte features

Hvis man har fulgt med i hvad der rører sig inden for udviklingen af tablets og smartphones for nyligt har man helt sikkert hørt om den nye iPhone 8. Denne smartphone, der blev annonceret i september i år, siges at være i en helt anden klasse end de andre smartphones på markedet i dag.

IPhone 8 udgør sammen med iPhone 8+ den næste generation af iPhones fra producenten Apple, hvis nytænkende og innovative produkter inden for blandt andet smartphones og tablets for alvor har taget verden med storm.


Med den nye iPhone 8 har Apple bygget videre på de allerede eksisterende modeller af iPhones, og iPhone 8 er af den grund en direkte forbedring i forhold til dens forgængere.

Selvom den nye iPhone 8 bygger ovenpå de elementer og systemer som man fra tidligere iPhones ved fungerer godt, er iPhone 8 desuden spækket med nye smarte funktioner og features der er med til at gøre den til en smartphone der på mange måder overgår flere af dens konkurrenter på markedet.

iPhone 8 er både smart og holdbar

Den nye iPhone8 64gb har fået et helt nyt look der adskiller den betydeligt fra de andre tidligere iPhones. Formen er stadig den samme, men bagsiden på iPhone 8 består af glas i stedet for aluminium som eller tidligere har været det materiale man anvendte til bagsiderne af iPhones.

At bagsiden på iPhone 8 består af glas gør det muligt at oplade smartphonen via trådløs oplader, hvilket ikke har været muligt med iPhones før i tiden. Det er muligt at oplade iPhone 8 nemt og hurtigt, helt uden brug af opladerkabel. Har man ikke en trådløs opladerstation er det dog stadig også muligt at oplade smartphonen igennem den normale Lightning-oplader som alle nyere iPhones bruger.

Apple iPhone 8
Sølv Apple iPhone 8

Glasset der bruges til at muliggøre trådløs opladning er desuden angiveligt det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde, så man skal altså ikke være bange for at bagsiden bliver knust hvis man taber sin iPhone 8. Glasset er desuden behandlet med en belægning der afviser fedtede fingeraftryk, og det er af den grund nu nemmere end nogensinde at holde sin skærm fri for fedtede fingre.

Ud over selve glasset på både for- og bagsiden, sørger en ny stålbase og et enormt stærkt aluminiumsbånd for at iPhone 8 holder så længe og så godt som overhovedet muligt. Sammen med flere andre elementer hjælper stålbasen og aluminiumsbåndet med at gøre smartphonen både støv- og vandafvisende.

Find gode youSee apps og få det bedste ud af din iPhone 8

Læs mere om iPhone 8 på wikipedia.