De mange stilladser i København skaber debat

København er Danmarks største by, og det er noget der kan mærkes, især når det kommer til renovering, nybyggeri og meget andet som kræver at der bliver opstillet stilladser i København.

Det kommer til at virke genere på de mange indbyggere i København, da de altid skal finde nye veje for at komme på arbejde, eller at de bliver nødt til at gå under de mange stilladser, hvor det ikke er alle som virker lige så stabile. De er dog en nødvendig, og det skaber en større omsætning hos de mange firmaer som vælger at leje stilladser ud til en murermester, eller en anden tredjepart.

Andre virksomheder køber også stilladser, da de så selv kan leje reklamepladser ud når de skal stille stilladser op.

De har ligeledes opdaget at de kan leje pladser på deres stilladser ud, så de bliver betalt af enten større virksomheder, eller af lokale virksomheder som gerne vil blive set lidt mere.

Stilladser i København er både godt og skidt

Når der kommer en debat er der både den positive side og den negative side. Den negative side er ofte ude og sige at der er manglende sikkerhed, ligesom at irritationen er stor hos befolkningen i København

Den positive side derimod vil sige at de mange stilladser er et tegn på at der er fremdrift i det danske samfund. Fremdriften vil kunne øge omsætningen blandt de mange virksomheder og i sidste ende betyde en del for det danske samfund.